img

Telefon: +36 70/944-4235    |   info@autobehozatal.hu

Külföldi autó előnyei

A külföldről behozott autók nagy előnye, hogy az esetek legnagyobb részében az itthon találhatókénál jobb a műszaki, esztétikai állapotuk! Általában még az idősebb,vagy többet futott modellek is rendelkeznek vezetett szervizkönyvvel, szakszervizben javítottak, sok közülük sérülésmentes! A nyugat európai tulajdonban lévő gépkocsik rendszeresen, időben megkapják az időszaki szervizt, márkaszervizben, jellemzően gyári alkatrészekkel javítják őket, így nem kell tartanunk akár 160 000 km-t futott modellektől sem! Az üzleti élet sajátosságai és a nagy távolságok miatt ez átlagos futásteljesítménynek mondható pár éves modellek esetén is,de bizonyosak lehetünk abban, hogy járművünk különösebb gond, probléma nélkül fog szolgálni minket további ugyanilyen távon. Ezek a km-ek többségében autópályán, illetve jó minőségű utakon, normális tempóban teltek, így az alkatrészek nem voltak olyan nagy igénybe vételnek, kopásnak kitéve. Az előélet, a nyugati autóknál általában szintén rendezettebb, mint Kelet-Európai társaiknál.

Ha nem is mindig találunk jobb árfekvésűt a hazai kínálatnál, bizonyosra vehető, hogy ezért rendezettebb állapotú,karbantartott, biztosabban leellenőrizhető, így összességében kedvezőbb ár-érték arányú gépkocsihoz juthatunk.

Kérésére az Ön által adott szempontok alapján felkutatjuk a kívánt járművet! Kérjük adja meg az önnek szimpatikus autó sajátosságait – segítünk.

Külföldi használt autót szeretne?

Lépjen kapcsolatba velünk!

Természetesen Ön is keresgélhet, az alábbi oldalak segíthetnek ebben:

autobild.de
autoscout24.de
autobild.de

Amint megtalálta a megfelelő járművet, úgy másolja ki az oldal címét (a böngésző címsorának tartalmát, pld.: CTRL C-vel), majd neve és elérhetősége megadásával küldje el nekünk az info@autobehozatal.hu e-mail címre. Rövid időn belül (két munkanap) küldünk egy pontos ajánlatot, amely a teljes körű ügyintézést is magában foglalja. Várjuk megkeresését!